top of page

Green fair og Jordens time


Nordica inviterede til at tænke på miljøet da dørene lørdag d. 25 marts blev åbnet for Green fair og Jordens time.

Der var lagt op til bytte købmand da folk klokken 16 trådte ind på Nordica med deres gamle tøj. Konceptet var at man kunne komme ind og levere sit gamle tøj, få en billet og med denne billet ”købe” noget nyt gammelt tøj med hjem. Bare fordi man selv er træt af sit eget tøj betyder det ikke at andre ikke kan få glæde af det.

Mens alt bytterriet foregik fandt en workshop sted. Her kunne folk tage deres gamle tøj eller ting og forvandle det til noget nyt. Det være sig tasker, kjoler eller noget helt tredje. Til at hjælpe med dette var modedesigneren Bobby, fra Beijing, som på bedste vis ydede sin kompetence.

Når man sådan bytter tøj og producerer nyt af gammelt kan man blive noget sulten og så var det da belejligt at Sveriges årlige vaffeldag netop var i lørdags. I den anledning blev der solgt vafler til glæde for mange.

Senere på aftenen blev der lukket ned for bytteri og workshop og i stedet blev fokus rettet mod scenen. Scenen var åben og der kom masser af herlige bidrag. Bl.a. fra den danske efterskole Alterna der lavede dramatiseringer.

I starten af koncerten var elektriciteten slået til, men så blev det tid til jordens time. Jordens time er et koncept første gang set i Australien i 2007. Konceptet er at man slukker for al elektricitet i 1 time for at gøre en indsats mod klimaforandringerne. Så da klokken slog 20:00 blev al elektriciteten på Nordica slået fra. I stedet blev der tændt masser af lys og koncerten fortsatte unplugged. Da klokken slog 21:00 blev elektriciteten slået til igen og Nordica sagde tak for en dejlig eftermiddag/aften i miljøets tegn.

Herligt med en eftermiddag/aften der satte fokus på Guds fantastiske skaberværk!


You Might Also Like:
bottom of page